Viherpalvelut yrityksille
ja taloyhtiöille

Tarjoamme monipuolisia palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Teemme viheralueiden hoitoa, viherrakentamista, suunnittelua ja vihersisustamista. Toimialueenamme on Rovaniemen seutu ja lähikunnat.
Viheralueiden hoito

Hoidamme taloyhtiöiden ja yritysten pihoja. Kaunis ja siisti piha on silmänilo ja toimii kiinteistön käyntikorttina. Hoidettu piha-alue ja kasvillisuus antavat taloyhtiöstä tai yrityksestä huolitellun kuvan. Ne myös lisäävät arvostusta, tyytyväisyyttä ja turvallisuutta.

Palveluihimme kuuluu pensaiden ja puiden leikkaukset, pensas- ja perennaryhmien hoito sekä kausikukkien istutus. Uusien tai juuri kunnostettujen pihojen vastaistutetut kasvit tarvitsevat tehostettua hoitoa. Kasvuunlähdön varmistaminen kastelulla ja oikea-aikaisella hoidolla on kestävää pihanpitoa ja mahdollistaa pidemmän päälle pihan helppohoitoisuuden. Säännöllinen ja tarkoituksenmukainen hoito auttaa kasvillisuutta pysymään kestävänä ja elinvoimaisena.

Teemme sekä yksittäisiä hoitokäyntejä että myös säännöllistä hoitoa. Hoitosopimuksen sisältö määritellään asiakkaan toiveiden mukaisesti ja pihan tarpeita vastaavaksi.

Kauniit kausikukkaistutukset piristävät taloyhtiöiden ja yritysten sisääntulojen ilmettä. Kesäksi istutamme ihanat ja runsaat kukkaistutukset ja syksyllä toimitamme näyttävät syysistutukset. Kauttamme saatte kukat ja tarvittaessa myös ruukut sekä hoidon.

Viherrakentaminen

Meidän vahvuutemme on kasvillisuustöissä. Suunnittelemme, istutamme ja hoidamme niin isot kuin pienemmätkin kokonaisuudet. Meidän kauttamme saatte kaikki viherrakentamisen kasvit sekä niihin liittyvät materiaalit ja työt.

Maanrakennus-, kivi- ja muut rakennustyöt hoituvat yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Vihersuunnittelu

Teemme vihersuunnittelua etenkin taloyhtiöiden ja yritysten pihoille. Kaunis ja selkeä piha-alue lisää kiinteistön arvostusta ja antaa siitä hyvän ja edustavan kuvan. Viihtyisät oleskelualueet ja kauniit kasvillisuusryhmät tarjoavat asukkaille mahdollisuuksia käyttää pihaa ja siten lisäävät hyvinvointia ja tyytyväisyyttä omaan piha-alueeseen ja lähiympäristöön. Pienempikin muutos, esimerkiksi kaunis ruukkuistutus, antaa lämminhenkistä ilmettä piha-alueelle.

Vihersisustus ja -somistus

Sisätilojen sisustaminen kasveilla ja viherelementeillä tuo ilmettä ja tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Viherkasveilla, viherseinillä, silkkikasveilla ja erilaisilla ruukuilla lisätään viihtyisyyttä tiloihin. Työtiloissa viherelementit tutkitusti parantavat työtehoa, vireyttä ja keskittymistä. Asiakastiloissa ne lisäävät viihtyvyyttä ja luovat kutsuvaa tunnelmaa. Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan tiloihinne sopivat ratkaisut. Tarjoamme myös hoitopalvelua.

Ota yhteyttä viherpalveluiden ammattilaiseen ja soita
040 566 4511

Hinnasto

Tuntityön hinta 37,90 € (alv 0 %)
Tuntityön hinta 47,00 € (sis. alv 24 %)

Pyydä tarjous sinun tarpeisiisi.