Kukkapalvelut

Kukat on ihania! Ne kruunaavat tilanteen kuin tilanteen ja tuovat iloa elämään. 
Kukat ja juhlakoristelut

Teemme tilauksesta koristeluita juhliin ja tapahtumiin. Suunnittelemme yhdessä teidän tilaisuutenne näköiset ja tyyliset kukkasomisteet. Meiltä löytyy myös valikoima mm. maljakoita, lyhtyjä ja muita juhlasomisteita, joita vuokraamme.

Meiltä voi vuokrata juhlien somisteeksi upean kukkaseinän. Kukkaseinä sopii hienosti esimerkiksi valokuvaustaustaksi tai muutoin juhlakoristelun helmeksi. Kukkaseinän vuokrahintaan vaikuttaa vuokra-aika ja kuljetusmatka. Esimerkiksi päivän mittaiseen tilaisuuteen, jossa kuljetusmatka max. 30 km, on kukkaseinän hinta 250 €. Annamme tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Kukka- ja havukranssityöpajat

Kukkien ja vihreiden elementtien parissa työskentely tuottaa valtavasti iloa ja onnistumisen elämyksiä ja niitä pääsee kokemaan erilaisissa työpajoissa. Työpajoissa voidaan tehdä mm. kuivakukkakransseja, kukkakimppuja, kukkapantoja tai havukransseja. Työpajoja järjestetään aika ajoin työhuoneella Pöykkölän Laajakaistalla. Näistä ilmoitellaan pääsääntöisesti Instagramissa, laita siis meidät seurantaan! Järjestämme työpajoja räätälöidysti myös ryhmille. Jos siis kukkateemainen työpaja sopisi sinun kaveri-, harrastus- tai työporukan virkistysohjelmaksi, niin otappa yhteyttä – suunnitellaan teille sopiva työpaja! Työpajoista teemme tarjouksen sovitun sisällön mukaan. Ryhmän minimikoko 6 henkilöä.

Ota yhteyttä ja soita
040 566 4511