Viherpalvelu Vihreetä
Etusivu Palvelut Galleria

Pihasuunnittelu

Piha- ja puutarhatyöt

Vihervirkistys ja kurssit

Vihersisustus ja –somistus

pihasuunnitteluPihasuunnittelu

Pihan yleissuunnitelma kattaa pihan toimintojen (oleskelun, leikin, siivouksen, lumenkasauksen, hyötytarhan jne.), kulkureittien, rakenteiden (muurien, terassien) sekä kasvillisuusalueiden suunnittelun. Suunnitelma sisältää selkeästi paikat ja kappalemäärät kasveille.

Pihasuunnitelma voidaan tehdä koko pihalle tai jos koko piha ei kohennusta kaipaa, niin pienemmällekin osalle pihaa.  Annan tarjouksen tapauskohtaisesti pihalla käynnin jälkeen. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi tontin/suunniteltavan alueen koko sekä olemassa olevat rakenteet ja kasvillisuus.  Asiakkaan kanssa sovitaan mitä lisädokumentteja (tarkkoja istutussuunnitelmia, hoito-ohjeita tms.) suunnitelman lisäksi tehdään.

 

piha- ja puutarhatyötPiha- ja puutarhatyöt

Voit tilata minut pihatöihin – tekemään vaikka pensasaidan leikkauksen, kukkapenkin tai perustamaan yrttimaan. Huolehdin tarvittaessa myös materiaalien hankinnasta.

Voin huolehtia isommastakin pihaprojektista. Silloin toimin siinä sekä yhtenä tekijänä että organisoijana huolehtien tekijät eri töille.

Pihan kunnostus- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

 

vihersisustus ja somistusVihervirkistys ja kurssit

Järjestän erilaisille ryhmille virkistyskursseja ajankohtaisista aiheista. Syystalvelle sopivia teemoja ovat esimerkiksi havukranssien tai risutöiden sitominen ja joulukukka-asetelmien tekeminen. Keväällä ja kesällä aiheiksi sopivat risutyöt, ajankohtaiset kukkakimput ja -asetelmat tai vaikka yrttien kasvattaminen.

Suunnittelen mielelläni sisältöjä kullekin ryhmälle sopivista aiheista.

 

vihervirkistys ja kurssitVihersisustus ja –somistus

Kaipaako kotisi tai yrityksesi uutta ilmettä? Valmisteletko juhlaa tai muuta tapahtumaa, jota varten täytyisi kohentaa paikkoja? Kasveilla saa paljon aikaan. Niin sisällä kuin ulkona.

Paikkaan sopivilla viherkasveilla, silkkikasveilla ja astioilla saadaan luotua pitkäaikaista viihtyisyyttä ja silmäniloa. Teen myös hoitosopimuksia eli käyn säännöllisesti huolehtimassa kasvien kunnosta.

Siisti ja viimeistelty piha esimerkiksi juhlia tai myyntiä varten kiinnittää huomiota. Pihan ja istutusalueiden siistiminen ja pihan somistaminen uusilla kasveilla ja tarvittaessa astioilla ei välttämättä ole suuri panostus mutta varmasti sen arvoinen.

Sisääntulo on käyntikortti, niin yrityksessä kuin kotonakin. Toteutan ja hoidan sen ajankohtaan sopivilla istutuksilla ja asetelmilla.

Tilakoristelut leikkokukilla juhliin ja tapahtumiin hoituvat myös kauttani.

 

 

 

©Viherpalvelu Vihreetä • Riitta Saapunki • www.vihreeta.fi • riitta@vihreeta.fi • 040 566 4511

 

mainospalvelu Maippi